به گزارش خبرگزاری حوزه، مدیر ساماندهی امور پژوهشی عمومی حوزههای علمیه خواهران با اعلام این خبر و با اشاره به این که جشنواره علامه حلی علاوه بر مرحله سراسری، طی سالهای اخیر به صورت استانی در استانهای خراسان، تهران و اصفهان برگزار شده است، گفت: توسعه این جشنواره پژوهشی که به ارائه آثار طلاب جوان اختصاص دارد به همه استانها و اعلام برترینها در سطح استانهای مختلف و تقدیر از آنها، از اقداماتی است که معاونت پژوهش حوزههای علمیه خواهران قصد انجام آن را دارد.
حجتالاسلام جواد اسماعیلنیا با بیان این که در سال جاری شاهد برگزاری ششمین جشنواره علامه حلی به صورت مشترک میان مراکز مدیریت حوزههای علمیه برادران و خواهران خواهیم بود، تصریح کرد: برگزاری جشنواره علامه حلی در سطح تمام استانها، صرفا از سوی مدیریت حوزههای علمیه خواهران با هماهنگی شورای سیاستگذاری جشنواره علامه حلی پیگیری و اجرا میشود.
وی، هدف از اجرای این طرح را تشویق طلاب به ارائه آثار بیشتر و بهتر و در نهایت خلق آثار پژوهشی با کیفیتی بالاتر دانست و اضافه کرد: این کار زمینه را برای رقابت بهتر در جشنواره سراسری علامه حلی فراهم میکند.
مدیر ساماندهی امور پژوهشی عمومی حوزههای علمیه خواهران ادامه داد: بر اساس نظرات مقام معظم رهبری باید ابراز عقیده، نظریهپردازی و نقد عالمانه نظریات در قالبهای مختلف از جمله توسعه کرسیهای آزاداندیشی و نشستهای علمی و برگزاری فراخوانهای پژوهشی در حوزههای علمیه توسعه و رواج یابد و برگزاری جشنواره علامه حلی اقدامی در این راستاست.
حجتالاسلام اسماعیلنیا افزود: با وجود آن که در سالهای اخیر در حوزههای علمیه تلاش قابل تقدیری برای ارتقاء جایگاه پژوهش به عمل آمده است، اما هنوز تا رسیدن به جایگاه مطلوب خود فاصله دارد.
براساس اعلام روابط عمومی حوزه های خواهران، وی با بیان این که کمتوجهی به مقوله پژوهش و تولید علم در عرصه علوم انسانی، ضربات فراوانی به جامعه علمی وارد کرده است، ابراز داشت: طلاب باید با توجه به نیازهای زمانه، دست به قلم ببرند و با پژوهشهای عمیق دینی از زبان قرآن و سیره معصومین(ع)، پاسخگوی سئوالات و شبهات مختلف باشند.